AKCIJA! 10% POPUSTA ZA BORAVKE DO 17.07.2024.!

Za rezervacije sa boravkom do 17.07.2024. odobravamo 10% na cijenu smještaja.

  

Dodatne pogodnosti: GRATIS dan i piće uključeno uz večeru! Više informacija u izborniku "Cijene"

Rezervacije

Datum dolaska:

Broj noći:

Pristupni kôd (opcija):

Promijeni/Otkaži rezervaciju »

Dobro došli u Hotel Vila Ružica

U slikovitom predjelu Crikvenice uz šetalište i gradsku plažu nalazi se kompleks Vila Ružica, a sastoji se od centralnog objekta Vila Ružica, depandanse Vile Coltelli, te tri paviljona. Savršeno se uklapa u mediteransko podneblje i sa suvremeno uređenim i luksuzno opremljenim sobama i apartmanima ubraja se u najatraktivniju hotelsku ponudu Crikvenice.

Pozivamo Vas da posjetite Vilu Ružicu i nadamo se da uslugama i kvalitetom koju nudimo možemo zadovoljiti Vaše potrebe i tako postati hotel u koji ćete se uvijek rado vraćati. Hotel je potpuno obnovljen 2002. godine. Nalazi se u neposrednoj blizini središta grada, a nudi Vam sadržaje kao što su: a la carte restaurant, ljetna terasa s pogledom na otok Krk, aperitiv bar, salon, internet cafe, iznajmljivanje bicikala, te kongresnu dvoranu pogodnu za sve vrste skupova.

Kapacitet: 12 apartmana tipa suite te 42 sobe. Sobe i apartmani su klimatizirani, opremljeni modernim namještajem, mini barom, satelitskim TV-om, sefom, sušilom za kosu i telefonom.

Ako je Crikvenica destinacija u kojoj želite provesti odmor neka hotel Vila Ružica bude Vaš domaćin, a profesionalno osoblje našeg hotela Vaš boravak ovdje učinit će ugodnim.

Zajednički prostori (restoran, recepcija...) i sve smještajne jedinice opremljeni su i BESPLATNIM internetom.